Rīgas 2.slimnīca veiksmīgi īstenojusi projektu Centrālās sterilizācijas nodaļas digitalizācijai - Rīgas 2.slimnīca
24/7 neatliekamā medicīniskā palīdzība traumatoloģijā

Rīgas 2.slimnīca veiksmīgi īstenojusi projektu Centrālās sterilizācijas nodaļas digitalizācijai

06.06.2024. | Rīgas 2.slimnīca

Rīgas 2. slimnīca, kas specializējas traumatoloģijā un ortopēdijā, ieviesusi jaunu sterilizācijas risinājumu, kas ļauj digitāli dokumentēt pilnu sterilo materiālu aprites ciklu, kā arī nodrošina operācijām nepieciešamā instrumentārija efektīvu plānošanu un uzskaiti.
“Valsts atbalsts digitalizācijai ļāvis Rīgas 2. slimnīcas Centrālās sterilizācijas un dezinfekcijas nodaļai atsevišķos procesos nozīmīgi ietaupīt laiku un samazināt kļūdu risku, kas var rasties manuāli aizpildot dokumentus. Tādējādi ir pilnveidoti pacientu drošības aspekti, kā arī ievērojami uzlabota slimnīcas darba procesu efektivitāte, ātrums un precizitāte,” uzsver Rīgas 2. slimnīcas valdes loceklis Kristaps Ločs.

Pateicoties LIAA līdzatbalstam, ir iespējama darbplūsmas vienkāršošana – iegādātas un uzstādītas datortehnikas iekārtas, svītru kodu lasītāji, printeri un instalēta atbilstoša programmatūra.

Līdzatbalsts nodrošināts Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 2.2. reformu un investīciju virziena “Uzņēmumu digitālā transformācija un inovācijas” 2.2.1.4.i. investīcijas “Finanšu instrumenti komersantu digitālās transformācijas veicināšanai” ietvaros.