Sumināti RD Gada balvas sociālajā nozarē laureāti - Rīgas 2.slimnīca
24/7 neatliekamā medicīniskā palīdzība traumatoloģijā
No kreisās: Rīgas 2. slimnīcas valdes priekšsēdētājs dr. Sandris Petronis, laureāte Brigita Zutere, RD priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, laureātes Santa Muceniece un Tamāra Fozekoša. Attēls: RD Labklājības departamenta fotoarhīvs.

Sumināti RD Gada balvas sociālajā nozarē laureāti

12.12.2022. | Rīgas 2.slimnīca

Ikgadējā Rīgas domes Labklājības departamenta “Gada balvā sociālajā nozarē” tika sumināti uzņēmīgākie galvaspilsētas sociālās un veselības aprūpes nozares darbinieki. 2022. gadā atzinību trīs saņēma Rīgas 2. slimnīcas darbinieces.

Sociālās nozares nominācija:

  • “Mūža ieguldījums” – Tamāra Fozekoša, vispārējās aprūpes māsa, kurai Rīgas 2. slimnīca ir pirmā un vienīgā darba vieta 52 gadu garumā.

Veselības aprūpes nozares nominācijas:

  • “Gada varonis” – Santa Muceniece, 4. nodaļas virsmāsa;
  • “Jaunā cerība” – Brigita Zutere, mārketinga speciāliste.

Konkursu organizēja Rīgas domes Labklājības departaments, lai apzinātu un godinātu sociālās un veselības aprūpes nozares darbiniekus pašvaldības iestādēs, kuri profesionāli, atbildīgi un godprātīgi veic savus darba pienākumus, sniedzot atbalstu rīdziniekiem, kā arī lai veicinātu izpratni par sociālās, medicīnas nozares darbinieku darbu, popularizētu un celtu to prestižu sabiedrībā, paaugstinātu darbinieku motivāciju un piederības sajūta savai profesijai.

Vēlam arī turpmāk godprātīgi veikt savus darba pienākumus, sniedzot atbalstu rīdziniekiem – profesionāli, cilvēcīgi, kopā.